Sosem volt egyszerű meghatároznom, hogy MI vagyok… Mert mindig is sok minden érdekelt.

De most koncentráljunk arra, hogy miben lehetek hasznodra NEKED.

 

Bikfalvi Moni vagyok, kalandszervező, író, oktató.

(És igen, tényleg így írom a nevem, rövid o-val 🙂 De ha hosszan ejted ki, azért arra is hallgatok.)

Vizsgázott idegenvezető, túravezető, rekreációs sportoktató és turisztikai menedzser vagyok, de ennél sokkal fontosabb, hogy több, mint harminc éve szervezek kalandos túrákat és utazásokat (még leírni is sok…), „földön-vízen-levegőben”, némi költői túlzással élve.

Beutaztatás / belföldi turizmus: a Hátsó Utak weboldalon az általam vezetett túrákról, kedvenc magyar tájamról, a Dunakanyarról, és a Szentendrei-sziget rejtett gyöngyszeméről, Szigetmonostorról írok. Lehet itt kenuzni és kajakozni, biciklizni és sétálni (mindezt kísérettel vagy önállóan), lovaskocsizni és lovagolni, ki lehet próbálni az íjászatot, és még rengeteg más érdekes helyi programot tudok ajánlani.

Falusi kikapcsolódás Budapesttől egy ugrásra – ennél jobb nem is kell 🙂

Kiutaztatás / külföldi turizmus: az Ír Kaland weboldal az írországi túráimról szól – egészen kicsi (legfeljebb 8 fős) csoportoknak kínálok utakat, „teljes kényeztetéssel”, azaz mindent megszervezek, és átvállalom a bal oldali vezetés „nyűgjét” (nekem ez csak öröm). Megmutatom a valódi Írországot, gyönyörű tájakat, eldugott helyeket – sokat az átlagos turisták meg sem találnak. Egy ilyen út az életed kalandja lehet!

Friss élményekért, gyönyörű képekért, Írországba vágyódásod felcsigázása érdekében

kövess Facebookon és Instagramon, olvasd az Ír Kaland blogot.

 

„Hívd elő a benned élő kalandort, és erősebb leszel, mint valaha.” Tedd próbára magad!

Legújabb a tarsolyomban a Kalandok Nőknek programsorozat – erről többet a weblapon 🙂

 

Teljesen más: WordPress. (Többé-kevésbé múlt időben.)

A webes világban a legtöbben a WordPress kapcsán ismertek meg, a WP-Suli szakmai blogomon keresztül, amelyet közel tíz éven át, 2010. február 12-től 2019. november 30-ig szerkesztettem – ezalatt majdnem az összes cikket én írtam, szám szerint 315-öt, és ezekhez összesen 4.670 hozzászólás érkezett (persze a saját válaszaimat is beleértve). Ez a blogom 2010-ben a HVG Goldenblog IT-szekciójában az 50 nevező között az előkelő 8. helyezést érte el, és a legjobb időszakában közel négyezren olvasták rendszeresen. Nem volt könnyű elengedni, de jó kezekbe került 🙂

A webes munkákra 2009-ben létrehozott cégem, a Pagony Multimédia Stúdió az eredeti szlogenjében azt ígérte: „WordPress: megcsináljuk vagy megtanítjuk neked!” Valóban így tettünk, az elmúlt évek során több, mint 750 WordPress alapú weboldalt készítettünk részben vagy teljes egészében, tantermi tréningjeinken és online tanfolyamainkon pedig majdnem 1.500 résztvevő tanult a WordPressről. A többes szám oka, hogy ezeket az eredményeket nem egyedül értem el: a csapatom létszáma ezen időszakban 2 és 9 fő között váltakozott.

Tizenkét év után, 2021. november 30-án írtam le először egy ajánlatkérésre: „Köszönöm érdeklődésedet és bizalmadat, de én már nem vállalok weblapkészítést.”

Nehéz szívvel, kicsit még habozva írtam le, de örülök, hogy megtettem. Ezentúl teljes mértékben a túráztatásra akarom fordítani az energiáimat.

Mégsem távolodom el végképp ettől a világtól.

Ha WordPress alapú weboldalad van, de nyűgöt jelent számodra a technikai karbantartása, akkor nézd meg a WP-Angyal szolgáltatást » – megoldjuk!

Ha pedig segítséget szeretnél kapni a WordPress weboldaladdal vagy a vállalkozásoddal kapcsolatban, akkor kérhetsz tőlem (személyes vagy online) szakmai konzultációt »

Bikfalvi Moni, túra- és kalandszervező, író, oktató