Sosem volt egyszerű meghatároznom, hogy MI vagyok… Mert mindig is sok minden érdekelt.

De ami most TÉGED érdekel, az az, hogy ÉN miben lehetek hasznodra NEKED.

Tehát:

 

Bikfalvi Moni vagyok, túra- és kalandszervező, író, oktató.

(És igen, tényleg így írom a nevem, rövid o-val 🙂 De ha hosszan ejted ki, azért arra is hallgatok.)

Egyetemista korom óta, azaz közel huszonöt éve szervezek túrákat, “földön-vízen-levegőben”, ahogyan azt mondani szokás.

Beutaztatás / belföldi turizmus: az általam készített és kezelt Monostour portál a Szentendrei-sziget rejtett gyöngyszeméről, Szigetmonostor turizmusáról szól. A faluban én is hozzájárulok a “turisztikai attrakciókhoz” (ahogy szaknyelven mondják): íjászatot tartok, kajakozási és kenuzási lehetőséget nyújtok, bicikliket is lehet nálam kölcsönözni, és ez a lista egyre bővül.

Kiutaztatás / külföldi turizmus: az Ír Kaland weboldal az írországi útjaimról szól – egészen kicsi (2..6 fős) csoportoknak (családoknak, baráti társaságoknak) szervezek kísért utakat. Megmutatom a valódi Írországot, ahogyan én ismerem – nem úgy, ahogy az átlagos turistáknak megmutatják!
Ez az út akár az életed kalandja is lehet!

Friss élményekért, gyönyörű képekért, Írországba vágyódásod felcsigázása érdekében

kövess Facebookon és Instagramon, olvasd az Ír Kaland blogot.

 

Teljesen más: WordPress.

A webes világban a legtöbben a WordPress kapcsán ismernek, a WP-Suli szakmai blogomon keresztül, amelyet közel tíz éven át, 2010. február 12-től 2019. november 30-ig szerkesztettem – ezalatt majdnem az összes cikket én írtam, szám szerint 315-öt, és ezekhez összesen 4.670 hozzászólás érkezett (persze a saját válaszaimat is beleértve). Ez a blogom 2010-ben a HVG Goldenblog IT-szekciójában az 50 nevező között az előkelő 8. helyezést érte el, és a legjobb időszakában közel négyezren olvasták rendszeresen. Nem volt könnyű elengedni, de jó kezekbe került 🙂

A webes munkákra 2009-ben létrehozott cégem, a Pagony Multimédia Stúdió az eredeti szlogenjében azt ígérte: “WordPress: megcsináljuk vagy megtanítjuk!” Valóban így tettünk, az elmúlt évek során több, mint 700 WordPress alapú weboldalt készítettünk részben vagy teljes egészében, tantermi tréningjeinken és online tanfolyamainkon pedig majdnem 1.500 résztvevő tanult a WordPressről. A többes számot itt az indokolja, hogy ezeket az eredményeket már nem egyedül értem el: a csapatom létszáma 2 és 9 fő között váltakozott. Jelen pillanatban három munkatársam segít a kivitelezésben.

Én ma már főleg a tulajdonosa vagyok a cégemnek, nem dolgozom benne folyamatosan, bár egy-egy izgalmasabb megbízást időnként megtartok magamnak 🙂

Ha weboldalra van szükséged, akkor kérlek, fusd át a feltételeimet és kérj ajánlatot »

Ha pedig segítséget szeretnél kapni a WordPress weboldaladdal vagy a vállalkozásoddal kapcsolatban, akkor kérhetsz tőlem (személyes vagy online) szakmai konzultációt »

Akarsz velem dolgozni?